اطلاعیه امتحانات نیمسال تابستان 93-94

۳۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۵۲ اطلاعیه های امتحانات
اطلاعیه امتحانات نیمسال تابستان 93-94

اطلاعیه مهم امتحانات

دانشجویان گرامی ضمن آرزوی موفقیت برای شما عزیزان در امتحانات پایان نیمسال تابستان سال تحصیلی 93-94 بدینوسیله برخی از نکات مهم که رعایت آنها برای دانشجویان عزیز الزامی می باشد را یادآوری می نماید. امید است با مطالعه و رعایت کامل و دقیق این موارد شاهد برگزاری امتحانات توام با آرامش خاطر و حصول نتیجه مطلوب برای شما عزیزان باشیم:

1-دانشجویان گرامی از تاریخ 28/05/94 با مراجعه به سایت enroll.azad.ac.ir  نسبت به اخذ کارت امتحانی و اطلاع از برنامه امتحانات و محل برگزاری و شماره صندلی امتحانات اقدام نمایند. (لازم است عزیزان قبل مراجعه به دانشکده با توجه به کارت امتحانی خود از محل و شماره صندلی خود مطلع گردند تا در هنگام مراجعه جهت امتحان در استقرار به موقع در صندلی دچار مشکل نشوند)

2- زمانبندی جلسات امتحانی به شرح جدول زیر می باشد.

جلسه اول 10-8

جلسه دوم 13-11

جلسه سوم 16-14

جلسه چهارم 19-17

3- ورود دانشجویان در زمان مقرر به جلسه امتحان الزامی است. لذا مقتضی است دانشجویان عزیز در برنامه ریزی و زمانبندی حضور خود در دانشکده ملاحظه ی هر گونه ترافیک و عوامل غیر مترقبه را نموده و جهت حضور در دانشکده حداقل 30 دقیقه قبل از شروع امتحان اهتمام ورزند.

4- همراه داشتن کارت دانشجویی (و یا کارت شناسایی معتبر عکسدار) جهت ورود به جلسه امتحانات الزامی می باشد و از اخذ امتحان از دانشجویان فاقد کارت شناسایی عکسدار ممانعت به عمل خواهد آمد.

5- همراه داشتن هرگونه کتاب ، جزوه ،نوت ، موبایل ، هندزفری ،تبلت ، هرگونه وسیله ی قابل استفاده جهت تخلف امتحانی در جلسه امتحانات ممنوع بوده و با فرد خاطی ضمن معرفی به کمیته ی انضباطی برابر مقررات رفتار خواهد شد.

6- استفاده از موبایل به عنوان ماشین حساب ممنوع است لذا در صورت مجاز بودن استفاده از ماشین حساب همراه داشتن آن لازم است. شایان به ذکر است که استفاده از ماشین حساب به طور مشترک (رد و بدل نمودن ماشین حساب) نیز ممنوع است.

7- در امتحانات جزوه باز رد وبدل نمودن هرگونه کتاب و جزوه ممنوع می باشد.

8- کلیه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد شماره صندلی جدید خویش را از برد امتحانات اخذ و در این امر دقت لازم را داشته باشند

9- دانشجویان در صورت درخواست تجدید نظر صرفاً در زمان مقرر و فقط از طریق سایت enroll.azad.ac.ir نسبت به ارائه درخواست مستدل خود اقدام نمایند و هیچ گونه درخواست خارج از زمان مقرر و مجرای قانونی قابل بررسی نخواهد بود. در این راستا دانشکده درخواستهای تجدید نظر مستدل دانشجویان را تا حصول به نتیجه دنبال خواهد نمود. (شایان ذکر از مجموع 997 درخواست تجدید نظر ارائه و بررسی شده نیمسال دوم 93-92، پس از بررسی موارد و طرح در جلسه کمیته تجدید نظر با 69 مورد موافقت و نمرات مربوطه تغییر یافته است

10-هرگونه نامه نگاری در برگه امتحانی ، تماس تلفنی با استاد ، ایمیل و ایجاد مزاحمت برای استاد درس از مصادیق تخلف امتحانی بوده و با افراد خاطی برابر مقرارت کمیته انضباطی رفتار خواهد شد.

اداره امتحانات دانشکده مهندسی صنایع