اطلاعیه شماره یک _ دوره تابستان 94-93

اطلاعیه شماره یک دوره تابستان94-93 قابل توجه دانشجویان گرامی

اطلاعیه شماره یک دوره تابستان94-93

قابل توجه دانشجویان گرامی

ضمن آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان عزیز و تبریک حلول ماه مبارک رمضان به اطلاع می رساند ثبت نام دوره تابستان 94-1393 از تاریخ 31/03/94 لغایت 02/04/94 براساس جدول زمانبندی ذیل انجام خواهد شد .

1-      طبق مصوبه سازمان مرکزی دانشجویان دوره کارشناسی مجاز به اخذ حداکثر 10 واحد و در صورت فارغ التحصیلی با مجوز آموزش دانشکده 12 واحد می باشد .و همچنین  دانشجویان دوره کارشناسی ارشد مجاز به اخذ 6 واحد درسی می باشند .

2-      دانشجویان محترم جهت ثبت نام طبق زمانبندی اعلام شده در سایت مراجعه و ثبت دروس خود را انجام دهند .

3-      دانشجویان در هنگام انتخاب واحد توجه ویژه ای به رعایت پیش نیازی و هم نیازی داشته باشند در صورتیکه قواعد مذکور مورد توجه قرار نگیرد درس اخذ شده حذف و شهریه برگردانده نمی شود .

4-      با توجه به اینکه دوره تابستان تاریخ حذف و اضافه ندارد لذا دانشجویان محترم در انتخاب واحدهای درسی دقت لازم را مبذول فرمایند.

5-      دانشجویان در طول ثبت نام از مراجعه حضوری به دانشکده جهت اخذ واحد خودداری نموده و مسائل و مشکلات احتمالی را از طریق مسنجرهای تعیین شده به شرح ذیل در میان گذاشته و پاسخ را دریافت نمایند.

S_entekhabvahed1@ yahoo.com    ,  S_entekhabvahed2@ yahoo.com    ,  S_entekhabvahed3@ yahoo.com

« جدول زمانبندی ثبت نام نیمسال تابستان 94-93 دانشکده صنایع »

ایام ثبت نام

ورودی و مقطع