اطلاعیه شماره یک - ثبت نام دوره تابستان 94-1393 از تاریخ 31/03/94 لغایت 02/04/94

اطلاعیه شماره یک _ثبت نام دوره تابستان 94-1393 از تاریخ 31/03/94 لغایت 02/04/94

۲۸ خرداد ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۱۱ اخبار کلاسها
ثبت نام دوره تابستان 94-1393 از تاریخ 31/03/94 لغایت 02/04/94
<?xml encoding="UTF-8">

اطلاعیه شماره 1

زمانبندی و دستور العمل ثبت نام انتخاب واحد نیمسال تابستان  سال تحصیلی1394 1393
دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی واحد تهران جنوب

سخنی با دانشجویان :

ضمن آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان عزیز وتبریک حلول ماه مبارک رمضان بدین وسیله دستورالعمل و زمانبندی ثبت نام نیمسال تابستان سال تحصیلی 1394-1393 را به اطلاع می رساند. امید است با همکاری و هماهنگی شما عزیزان و تلاش های مسئولین دانشکده همچون گذشته شاهد ثبت نامی توام با آرامش و رضایت خاطر دانشجویان گرامی باشیم.

دستورالعملی که پیش رو دارید، به تفصیل تمامی موارد مورد نیاز جهت انتخاب واحد در نیمسال تابستان سال تحصیلی 1394-1393 را دربر گرفته است؛ لذا به تمامی دانشجویان دانشکده در همه مقاطع تحصیلی توصیه اکید می شود که بندبه‌‌بند مطالب مندرج در این دستورالعمل را با دقت مطالعه نموده و در صورت داشتن هرگونه مشکل آموزشی (نظیر اتمام سقف تحصیلی، وضعیت نظام وظیفه، نقص گواهی فراغت از تحصیل مقطع قبل) حداکثر تا ساعت 12 روز یکشنبه31 خرداد94 نسبت به رفع آن اقدام نمایند تا در حین ثبت نام با آسودگی خاطر اقدام به انتخاب واحد نمایند ضمنا عزیزان می توانند هرگونه ابهام یا پیشنهاد خود را از طریق کانال های ارتباطی تعریف شده در این دستورالعمل با دانشکده در میان بگذارند.

خاطر نشان می نماید تنها مجرای اطلاع رسانی روند ثبت نام و انتخاب واحد سایت رسمی دانشکده به نشانی he.az.ac.ir می باشد، بنابراین از توجه به شنیده ها و شایعات از منابع غیررسمی خودداری نمایید؛ همچنین اکیداً توصیه می شود تا پایان روز حذف و اضافه اطلاعیه های مندرج در سایت دانشکده را دنبال نمایید تا از آخرین اخبار ثبت نام آگاه شوید.

آنچه در این اطلاعیه می خوانید :

1.      زمان بندی ثبت نام

2.      دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی

3.      نکات مهم ثبت نام ( نکات مهم مندرج در آیین نامه آموزشی )

o       رعایت پیش نیازی وسقف واحددروس و تبعات ناشی از عدم رعایت آن

o       ظرفیت کلاس ها

4.      نکات خاص دانشجویان مهمان

5.      نحوه رفع مشکلات مالی و آموزشی مرتبط با انتخاب واحد

6.       شروع کلاس ها

7.      کنترل اطلاعات کاربری ، ثبت نام از طریق وب و ...

*** به دانشجویان گرامی اکیدا توصیه می شود تمامی بندهای این دستورالعمل را با دقت مطالعه نمایند  چرا که مطالعه این دستورالعمل شما را در انجام انتخاب واحدی دقیق و همراه با آرامش خاطر  یاری خواهد نمود  لذا مطالعه تمامی بندهای این دستورالعمل ضروری است .

1 ) زمان بندی ثبت نام

·        دانشجویان عزیز در نظر داشته باشند که این زمان بندی تنها برای دانشجویانی صادق است که هیچ مشکلی مانند مشکلات نظام وظیفه ، عدم مراجعه ، نقص مدارک ، عدم پرداخت شهریه ، اتمام سقف تحصیلی و ... نداشته باشند. بدیهی است سایر دانشجویان بعد از رفع موانع ثبت نام خود تنها در زمانبندی ثبت نام با تاخیر و یا حذف و اضافه و فقط بر مبنای ظرفیتهای باقیمانده قادر به ثبت نام خواهند بود.

·         لازم است دانشجویان فقط در زمان بندی که در زیر ذکر شده است اقدام به ثبت نام نمایند .

·       تذکر بسیار مهم:

·         در صورتی که دانشجویی به هر دلیلی خارج از اولویت و زمانبندی ثبت نام  مندرج در جدول زیر اقدام به ثبت واحد نماید واحدهای اخذ شده از طرف دانشگاه حذف خواهد شد و مسئولیت و تبعات مشکلات ناشی از آن بر عهده خود دانشجو خواهد بود.

·        زمان باز شدن رکورد هر گروه از دانشجویان در ساعات اعلام شده به صورت هماهنگ خواهد بود .

جدول زمانبندی ثبت نام نیمسال تابستان 94-93 دانشکده حقوق ،علوم سیاسی واقتصادی

ایام ثبت نام

ورودی و مقطع

رشته تحصیلی