اطلاعیه - قابل توجه دانشجویان محترم

اطلاعیه - قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی واجد شرایط دوره کارآموزی

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۲۹ اطلاعیه های امور دانشجویی
به منظور اخذ سهیمه کارآموزی برای دانشجویان مقطع کاشناسی رشته صنایع به شرح زیر مکان¬یابی شده است دانشجویان متقاضی واجد شرایط دوره کارآموزی به منظور اقدامات مقتضی در اسرع وقت به دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان محترم

به منظور اخذ سهیمه کارآموزی برای دانشجویان مقطع کاشناسی رشته صنایع به شرح زیر مکان­یابی شده است دانشجویان متقاضی واجد شرایط دوره کارآموزی به منظور اقدامات مقتضی در اسرع وقت به دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع مراجعه نمایند. شایان ذکر است شرایط پذیرش کارآموزی در شرکت مذکور، در سایت این واحد به آدرس اینترنتی www.azad.ac.ir درج شده است.

شرکت مهندسی و ساخت نارگان تابستان سال 1394

رشته تحصیلی

گرایش

دانشجویان مقطع

برنامه ریزی و تحلیل سیستم­ها

تولید صنعتی

تکنولوژی صنعتی

کارشناسی پیوسته

ظرفیت پذیرش کارآموز در شرکت مهندسی و ساخت نارگان برای دانشجویان واجد شرایط در جدول فوق

رشته تحصیلی

ظرفیت پذیرش

2 نفر

v     شرایط پذیرش کارآموز در شرکت مهندسی و ساخت نارگان: اولویت پذیرش کارآموز با دانشجویان ممتاز است.

آدرس شرکت نارگان: خیابان طالقانی- پلاک 211

دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع