اطلاعیه - امتحان جامع دانشجويان دوره دکتراي تخصصي دانشکده مهندسي صنايع

اطلاعیه - امتحان جامع دانشجویان دوره دکترای تخصصی دانشکده مهندسی صنایع

۲۵ فروردین ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۵۲ اطلاعیه های امور دانشجویی
دومین دوره آزمون کتبی دانشجویان دوره دکترای تخصصی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از 19 اردیبهشت به مدت 3 روز متوالی برگزار می شود .

اطلاعیه امتحان جامع

به اطلاع می رساند دومین دوره آزمون کتبی دانشجویان دوره دکترای تخصصی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از 19 اردیبهشت به مدت 3 روز متوالی برگزار  می شود . داوطلبین واجد شرایط ( قابل ذکر است دستورالعمل های مرتبط که در لینک www.ie.azaad.ac.ir در قسمت قوانین و مقررات دوره دکترا درج گردیده است ، واجدین شرایط را معرفی نموده است). شرکت در این آزمون حداکثر تا پایان ساعت اداری شنبه 29 فروردین فرصت دارند با مراجعه حضوری مدارک زیر را تحویل سرکار خانم پارسایی نمایند .

1-ریزنمرات کلیه دروس دوره های کارشناسی ارشد و دکتری

2-مدرک و نمره آزمون زبان انگلیسی

3- نامه از استاد راهنما جهت پیشنهاد 4 درس جهت امتحان جامع (کتبی)

امتحان هر دانشجو از 4 درس براساس تصویب کمیته تحصیلات تکمیلی دانشکده انجام می شود و لزوماٌ طراحان سئوال با اساتید مدرس یکسان نمی باشد .

جلسات امتحان شفاهی نیز در فاصله زمانی حداکثر 20 روز پس از خاتمه امتحانات کتبی برگزار می شود. عدم شرکت هر دانشجو در هر درس ویا در امتحان شفاهی به معنای انصراف از آزمون جامع تلقی می شود . توصیه اکید می شود تا پایان برگزاری آزمون شفاهی دانشجویان به طور مستمر پیگیر اطلاعیه های صادره در این خصوص  باشند تا از تغییرات احتمالی نیز مطلع شوند .