درخصوص تصویب پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد در نیمسال دوم 94-93

اطلاعیه مهم _درخصوص تصویب پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد در نیمسال دوم 94-93

۲۳ فروردین ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۳۶ اطلاعیه های امور دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده که در نیمسال جاری اقدام به اخذ پایان نامه نموده اند می رساند؛ با توجه به پی گیری های انجام شده توسط دانشکده آخرین مهلت ارائه پروپوزال جهت طرح در شورای گروه تاریخ 09/2/94 می باشد و این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست . در این خصوص توجه به موارد زیر دارای اهمیت حیاتی است :

1-     در هر یک از جلسات گروه امکان بررسی حداکثر 8 پروپوزال با اولویت زمان تحویل وجود دارد . لذا در صورت تکمیل ظرفیت گروه، پروپوزال بررسی و مصوب نخواهد شد . بنابراین به منظور حصول اطمینان از بررسی پروپوزال توصیه می شود دانشجویان پروپوزال خود را تا تاریخ 6/2/94 به گروه تحویل نمایند .

2-     دانشجویانی که موفق به تحویل یا مصوب سازی پروپوزال خود تا تاریخ 09/2/94 نگردند. پایان نامه آنان حذف می گردد که در این صورت دانشجویانی که فقط پایان نامه داشته اند ترم آنان تبدیل به مرخصی می گردد که در هر صورت لازم است پایان نامه را مجدداً در ترم آینده اخذ نمایند .

3-    قبل از تکمیل پروپوزال حتماً به آخرین دستورالعمل در خصوص نحوه ی نگارش پروپوزال که در سایت دانشکده قسمت فرمهای پژوهشی درج گردیده ، دقت نمایید.

معاونت آموزشی دانشکده