اطــلاعــیه _ صـنـدوق رفـاه دانشجوئي وام وزارت علوم(باز پرداخت بعد از فراغت ازتحصيل) در نيمسال دوم 94-93

اطــلاعــیه صـنـدوق رفـاه دانشجوئی وام وزارت علوم(باز پرداخت بعد از فراغت ازتحصیل) در نیمسال دوم 94-93

۲۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۵۷ اطلاعیه های ثبت نام و انتخاب واحد

اطــلاعــیه صـنـدوق رفـاه دانشجوئی

کلیه دانشجویان متقاضی وام وزارت علوم(باز پرداخت بعد از فراغت ازتحصیل) در نیمسال دوم 94-93 هرچه سریعتر به صندوق رفا ه دانشجوئی دانشکده خویش مراجعه نمایند. لازم به ذکر می باشد پس از اتمام اعتبار به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.دستور العمل درفایل ذیل می باشد.