اطلاعیه مهم در خصوص نشست تخصصی با دانشجویان دکتری

۲۱ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۴۳ اخبار کلاسها
دانشجویان محترم دوره دکتری دوشنبه 27 بهمن 1393، ساعت 13 در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی صنایع جلسه هماهنگی اجرای رساله های دکتری و تشریح گردش کارهای مربوطه با حضور اساتید، دانشجویان و مدیران ستادی دانشکده تشکیل می شود تا خصوصیات پیشنهادیه رساله دکتری در هر گرایش مشخص شوند و راهنمائی های لازم در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

اطلاعیه مهم در خصوص نشست تخصصی با دانشجویان دکتری

دانشجویان محترم دوره دکتری

همچنین در این جلسه نمونه رساله ها معرفی و تحلیل خواهد شد. پیش بینی شده است تا دراین نشست که به صورت پرسش و پاسخ دنبال خواهد شد، موارد ابهام دانشجویان نیز مطرح گردد.

لطفاً تمامی دانشجویان بلااستثناء در این نشست مهم شرکت فرمایند تا با آگاهی کامل نسبت به انتظارات عمل کرده و سبب طولانی شدن سنوات تحصیلی خود نشوند.

با تشکر

مدیر دپارتمان دکتری