اطلاعیه شماره (8) –ثبت نام و انتخاب واحد- قابل توجه دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی

۰۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۷۳ اخبار کلاسها

به اطلاع آن دسته از دانشجویان در شُرُف فارغ التحصیلی که با اخذ حداکثر 24 واحد در نیمسال دوم سال تحصیلی 1394-1393 فارغ التحصیل می گردند و در زمانبندی انتخاب واحد خود موفق به اخذ برخی از دروس مورد نیاز و تکمیل انتخاب واحد خود نشده اند، می رساند؛ دانشکده به منظور مساعدت با این عزیزان فرصتی را برای تکمیل انتخاب واحد آنها فراهم نموده است. بر این اساس لازم است این دسته از دانشجویان حداکثر تا ساعت 18:00 روز یکشنبه 12 بهمن 1393، فرم پیوست شده در انتهای این اطلاعیه را دانلود کرده، تکمیل، اسکن و سپس به آدرس ایمیل ie.reg932@gmail.com ارسال نمایند و نتیجه را از طریق سایت دانشکده و نیز پروفایل ثبت نام خود در سایت enroll پی گیری نمایند.

چند تذکر خیلی مهم :

1. دانشجویان عزیز توجه داشته باشند مساعدتهای لازم صرفا بر اساس ظرفیتهای موجود و در صورت تکمیل بودن همه کلاسها از طریق اضافه ظرفیت انجام خواهد پذیرفت لذا توصیه می شود به جای تاکید بر روز و ساعت خاص در دروس مورد نظر خود به فکر تکمیل واحدهای مورد نیاز باشند.

2. فرم پیوست را به دقت و به صورت خوانا تکمیل نمایید (توجه داشته باشید که تکمیل قسمتهای ستاره دار الزامی است و به فرمهای ناقص و متناقض ترتیب اثری داده نخواهد شد)

3. دانشجویانی که فاقد شرایط فارغ التحصیلی بوده و اقدام به تکمیل فرم فوق و ارسال درخواست نمایند علاوه بر بی اثر شدن درخواست ارسالی رکوردشان در حذف و اضافه نیز بسته خواهد بود.

4. هر یک از دانشجویانی که شرایط مندرج در این اطلاعیه را دارند فقط یک بار مجاز به تکمیل و ارسال فرم درخواست می باشند و به فرمهای تکراری و خارج از زمانبندی فوق ترتیب اثری داده نخواهد شد.

5. اکیدا از مراجعه و پی گیری حضوری درخواست خود اجتناب نموده و صرفا از کانالهای ارتباطی تعریف شده در این اطلاعیه (وب سایت دانشکده و سایت enroll) جویای نتیجه امر باشید.

موفق باشید

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی صنایع