اطلاعیه _فرا خوان برگزاری کلاس های حل تمرین

۰۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۴۸ اخبار کلاسها
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ، با هدف ارتقای سطح علمی و آموزشی دانشجویان، معاونت آموزشی دانشکده مهندسی صنایع همانند نیم سال گذشته اقدام به برگزاری کلاس های حل تمرین می نماید. در این خصوص به منظور ایجاد امکان بهره‌گیری هر چه بیشتر عزیزان دانشجو از کلاسهای فوق در نظر است برنامه ریزی های لازم و تعیین زمان این کلاسها حداکثر تا هفته ی دوم نیمسال دوم 93-94 انجام پذیرد .

بسمه تعالی

در این راستا از تمامی دانشجویانی که تمایل به همکاری به عنوان دستیار استاد (استاد حل تمرین) در دروس مندرج در جدول زیر دارند، درخواست می شود فرم ضمیمه شده و رزومه خود را، حداکثر تا روز دو شنبه 13 بهمن 1393  به آدرس ایمیل teachingassistant.ie@gmail.com ارسال نمایند. لازم به ذکر است با توجه به محدودیت زمانی ، فرصت فوق قابل تمدید نمی باشد . همچنین در پایان دوره طبق روال نیمسال قبل ، پس از ارزیابی کلاسها حل تمرین نسبت به صدور گواهی برگزاری کلاس حل تمرین برای آن دسته از دستیاران استادی که شرایط کیفی مورد نظر را احراز نمایند اقدام خواهد گردید .

ضمنا با توجه به اینکه دستیاران استاد می بایست به مدت حداقل 10 جلسه کلاس حل تمرین برگزار نمایند ، لازم است علاقمندان برنامه پیشنهادی خود را به همراه رزومه و فرم پیوست (پس از دانلود) ارسال نمایند .

ریاضی 1 و 2

فیزیک 1 و 2

معادلات دیفرانسیل

تئوری احتمالات و کاربرد آن

تحقیق در عملیات 1 و 2

آمار مهندسی

اصول شبیه سازی

اقتصاد مهندسی

برنامه ریزی و کنترل موجودی ها 1 و 2

برنامه ریزی و کنترل پروژه

· در دروس کنترل کیفیت و طرحریزی واحدهای صنعتی و ریاضی 2 با توجه به عملکرد قابل قبول دستیاران آموزشی نیمسال قبل اولویت برگزاری با ایشان خواهد بود .

موفق و سلامت باشید

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی صنایع