اطلاعیه _دانشجويان كارشناسي ارشد مهندسي صنايع گرايش مهندسي سيستم‌هاي اقتصادي اجتماعي

اطلاعیه _دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی سیستم‌های اقتصادی اجتماعی

۰۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۴۶ اطلاعیه های ثبت نام و انتخاب واحد
دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی سیستم‌های اقتصادی اجتماعی به منظور کمک به دانشجویان عزیز این گرایش جهت انتخاب زمینه های تخصصی تحقیق در عملیات و انرژی، به این وسیله چندین نکته مهم به اطلاع شما می‌رسد.

بنام خدا

دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی سیستم‌های اقتصادی اجتماعی

·         دو حوزه انرژی و تحقیق درعملیات صرفا دو حوزه تحقیقاتی می باشند که به منظور جهت دهی به فرایندآموزشی و تقویت بنیه علمی، برای موفقیت در پایان نامه دانشجویان تعریف شده‌اند. دانشجویان با مدرک کارشناسی ارشد سیستم‌های اقتصادی اجتماعی فارغ التحصیل می‌شوند و نام حوزه تحقیقاتی در مدرک کارشناسی ارشد قید نخواهد شد.

·         در روند نمایی که در درست دارید، دروس این دو حوزه تحقیقاتی به دقت انتخاب و تنظیم شده است. این دروس تکمیل کننده مفاهیم بنیادی جهت انجام پایان نامه به بهترین نحو می باشند. به همین منظور دانشکده صنایع نیز بهترین اساتید را جهت تدریس دروس ترم دوم و سوم شما به خدمت گرفته است.

·         در زمینه تحقیقاتی انرژی دروس کلیدیکه تدریسمی شوند به شرح ذیل می باشند:

o        انرژی 1 : در این درس به مباحث اقتصاد در انرژیمی پردازد. مباحث این درس وارد مکانیزم های فنی تولید انرژی (مانند مباحث مکانیک سیالات، مهندسی ساخت نیروگاه،.. ) نمی شود و صرفا به معرفی انواع انرژی، مدل های اقتصادی و عرضه و تقاضا، قیمت گذاری انرژی و غیره می پردازد. این درس توسط دکتر حسینی، استاد برجسته و با تجربه اقتصاد و انرژی، تدریس می گردد.

o        انرژی 2: این درس بر مفاهیم درس انرژی 1 استوار است با این تفاوت که مدل های ریاضی و کاربردی که مورد نیاز جهت مقاله نویسی و انجام پایان نامه مناسب است مورد توجه خاصی قرار می گیرد. این درس به مفاهیم تصمیم گیری و مدل کاربردی DEA می پردازد و توسط دکتر خلیلی تدریس می گردد.

o        سریهایزمانی: درس سری های زمانی از تکنیک های کاربردی و مقاله خیز در زمینه انرژی است. در این درس با استفاده از مفاهیم ریاضی و تکنیک‌های نوین پیش بینی، مدل هایی جهت تصمیم گیری و ایجاد روابط بین متغیرها و تحلیل داده ها توسعه می‌یابد. این درس توسط دکتر سلیمانی تدریس می گردد که دارای تجربه و مقالات بین المللی و معتبر متفاوتی در این زمینه هستند.

·         در زمینه تحقیقاتی تحقیق در عملیات دروس اصلی به شرح ذیل می باشند:

o        تئوری تصمیم‌گیری: این درس از دو بخش تصمیم گیری چند شاخصه و تصمیم‌گیری چند هدفه تشکیل شده است. هدف این درس ارائه چارچوبی ریاضی و منطقی برای تصمیم گیری بوده که به مدیران جهت تصمیم گیری صحیح کمکمی نماید. این درس توسط دکتر حافظ الکتب تدریس می گردد.

o        فرآیندهای احتمالی: با توجه به مفید بودن روش‌های متاهیورستیک،تلفیقی از این روشها و روشهای احتمالی در این درس ارائه می‌گردد. روشهای متاهیورستیک و هیورستیک از تکنیک‌های بسیار کاربردی است که می تواند مسائل بسیار پیچده واقعی را با الگوریتم‌هایی که اکثرا از طبیعت الهام گرفته اند، حل نمایند. این درس توسط دکترخلیلی تدریسمی گردد.

o        درس برنامه ریزی عدد صحیح: همانطور که در برنامه ریزی ریاضی مشاهده نمودید بسیاری از مدل های کاربردی و واقعی مهندسی صنایع از نوع آمیخته عدد صحیح می باشند، در این درس با روش های نوین حل برنامه ریزی عدد صحیح آشنا خواهید شد. این درس توسط دکترقضاوتی و دکتر احسانی تدریس خواهد گردید

·         برنامه ثبت نام ترم آتی به دقت تنظیم شده است به نحوی که دانشجویان بتوانند در حداکثر دو الی سه روز دروس مورد نیاز خود را اخذ نمایند. همچنین بعضی از دروس اصلی در بعد از ظهر ها برنامه ریزی شده است.

·         دروس و اساتید و زمان‌های آموزشی مربوطه با دقت نظر خاص (و آینده بینی نسب به پایان نامه)به نحوی تنظیم شده است که حداکثر کارایی و بازده آموزشی تامین شود. اینجانب کاملا معتقد هستم که پتانسیل علمیو توان آموزشی و تحقیقاتی دانشکده مهندسی صنایع در این دو حوزه از بسیاری از دانشگاه های سراسری بالاتر است.

با آرزوی موفقیت شما

حافظ الکتب