اطلاعیه اهداء جایزه در قالب تسهیلات مادی به دانشجویان نخبه، توسط بنیاد ملی نخبگان

۱۸ آذر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۲۴ اطلاعیه های پژوهشی
با عنایت به بخشنامه شماره 84890/70 مورخ 15/9/93 دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی اهدا جایزه در قالب تسهیلات مادی به دانشجویان نخبه، توسط بنیاد ملی نخبگان، از دانشجویانی که در هریک از حوزه¬های آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی تبحر داشته، درخواست می¬شود با توجه به شرایط اعلام شده جدول زیر را تکمیل نموده و تا تاریخ 19/9/93 به دفتر پژوهش ارائه دهند.

اطلاعیه

با عنایت به بخشنامه شماره 84890/70 مورخ 15/9/93 دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی اهدا جایزه در قالب تسهیلات مادی به دانشجویان نخبه، توسط بنیاد ملی نخبگان، از دانشجویانی که در هریک از حوزه­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی تبحر داشته، درخواست می­شود با توجه به شرایط اعلام شده جدول زیر را تکمیل نموده و تا تاریخ 19/9/93  به دفتر پژوهش ارائه دهند.

·       دانشجویان باید در حال تحصیل باشند( برای سال تحصیلی جاری نام نویسی کرده باشند) و سال تحصیلی جدید جزو سنوات مجاز آنها باشد. همچنین دانشجویان ورودی جدید نیز مد نظر قرار داده شوند.

·       اطلاعات باید در قالب پرونده اکسل و حاوی همه اطلاعات یاد شده در جدول زیر باشد.( در صورتی که ستون­ها بطور کامل تکمیل نشود امکان پردازش اطلاعات وجود نخواهد داشت.)

ضمناً جهت ارتباط با معاونت پژوهش و برنامه­ریزی بنیاد ملی نخبگان، آگاهی از چگونگی اجرا و دسترسی و کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه www.bmn.ir  مراجعه فرمائید.

مقطع تحصیلی

رشته