اطلاعیه - قابل توجه دانشجویان دکتری

قابل توجه دانشجویان دکتری گذراندن دوره های فراگیری زبان انگلیسی در واحد آکسفورد انگلستان

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۶۵ اطلاعیه های آموزشی

با توجه به بخشنامه شماره 6956/17، 6957/17 و 6958/17 مورخ 1/7/93 علاقه‌مندان به شرکت در دوره‌های فراگیری زبان انگلیسی در واحد آکسفورد انگلستان به مدت 2 ماه به صورت فشرده، با مراجعه به دفتر معاونت بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی واقع در ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه ساختمان شماره 2 طبقه 4 و یا تماس با شماره تلفن 47352419 می‌توانند تا تاریخ 15/7/93 اقدام به ثبت نام نمایند. همچنین با مراجعه به سایت www.oxford-language-college.org.uk از شرایط دانشجویان آزاد مطلع شوند.

دفتر پژوهش دانشکده مهندسی صنایع