اطلاعیه _ آخرین مهلت پروپوزال

۲۸ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۱۴ اطلاعیه های آموزشی
قابل توجه دانشجویانی که واحد پایان نامه را در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 اخذ کرده¬اند. باتوجه به آخرین مهلت اعلام شده از آموزش، دانشجویان موظف هستند حداکثر تا تاریخ 17/8/93 پروپوزال خود را به دفتر پژوهش دانشکده تحویل دهند و در جلسه شورای گروه در تاریخ 19/8/93 برای دفاع از پروپوزال خود حضور یابند.

قابل توجه دانشجویانی که واحد پایان نامه را در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93  اخذ کرده­اند.

باتوجه به آخرین مهلت اعلام شده از آموزش، دانشجویان موظف هستند حداکثر تا تاریخ 17/8/93 پروپوزال خود را به دفتر پژوهش دانشکده تحویل دهند و در جلسه شورای گروه در تاریخ 19/8/93 برای دفاع از پروپوزال خود حضور یابند. در صورت عدم ارائه به موقع پروپوزال نقص و اشکال و یا رد شدن پروپوزال در مهلت تعیین شده واحد پایان نامه حذف خواهد شد و از ظرفیت استاد خارج شده و دانشجو موظف است در نیمسال های آتی واحد پایان نامه را مجدداً اخذ کند.