اطلاعیه - "اضافه شدن کارشناسی ارشد "مهندسی مالی" به رشته های واحد تهران جنوب در تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 93

۱۶ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۵۷ اطلاعیه های ثبت نام و انتخاب واحد

"اضافه شدن کارشناسی ارشد مهندسی مالی به رشته های واحد تهران جنوب در تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 93

مهندسی مالی هم به جمع رشته های تحصیلات تکمیلی واحد تهران جنوب اضافه شد. کلیه داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه آزاد اسلامی در رشته مهندسی صنایع شرکت کرده اند، با رعایت ضوابط می توانند از طریق سایت Azmoon.org و سامانه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 93، این رشته را انتخاب نمایند.

خاطر نشان می شود دانشکده مهندسی صنایع- واحد تهران جنوب تنها دانشکده تخصصی مهندسی صنایع در سطح دانشگاههای آزاد اسلامی است و دارای کلیه مقاطع تحصیلی و اساتید مجرب در این زمینه است.