اطلاعیه - تمدید زمان دریافت مجوز شرکت در آزمون جامع دکتری

۱۵ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۵۶ اطلاعیه های آموزشی
پیرو اطلاعیه های قبلی به اطلاع دانشجویان دکتری مهندسی صنایع می رساند که آزمون جامع در سه روز متوالی در تاریخ 10، 11 و 12 آبان ماه جاری برگزار می شود. کلیه دانشجویانی که تمایل به شرکت در این آزمون را دارند ضروری است حداکثر تا تاریخ 25 مهر ماه مجوز شرکت در این آزمون را از اداره آموزش دانشکده کتباً دریافت کنند.

تاریخ: 12 مهر 1393

موضوع: تمدید زمان دریافت مجوز شرکت در آزمون جامع دکتری

کلیه دانشجویانی که تمایل به شرکت در این آزمون را دارند ضروری است حداکثر تا تاریخ 25 مهر ماه مجوز شرکت در این آزمون را از اداره آموزش دانشکده کتباً دریافت کنند. برای این منظور لازم است تا به صورت حضوری با سرکار خانم پارسائی هماهنگ شده و مدارک مورد نیاز ارزیابی شود تا به موقع فرآیند اخذ مجوز به انجام برسد.

خاطر نشان می شود که فرصت تمدید شده مذکور آخرین فرصت بوده و به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد. و امکان شرکت در آزمون جامع جاری بدون کسب مجوز کتبی از اداره آموزش و تعیین دروس امتحان جامع توسط اساتید راهنما تا تاریخ های یاد شده امکان پذیر نیست.

نوبت بعدی امتحان جامع اردیبهشت ماه سال آینده خواهد بود.