اطلاعیه شماره(18) ثبت نام و انتخاب واحد- شرایط و زمانبندی حذف و اضافه

۰۵ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۱۴ اطلاعیه های ثبت نام و انتخاب واحد
اطلاعیه شماره(18) ثبت نام و انتخاب واحد- شرایط و زمانبندی حذف و اضافه

به دانشجویان گرامی اکیدا توصیه می‌گردد نکات زیر را در خصوص امور مربوط به حذف و اضافه به طور دقیق مطالعه و بر اساس آن نسبت به انجام حذف و اضافه اقدام نمایند.

1 ) دانشجویان توجه داشته باشند تنها در زمانبندی حذف و اضافه و به صورت اینترنتی (مراجعه به سایت enroll.azad.ac.ir و ورود به پروفایل کاربری خود ) نسبت به حذف یا اضافه درسی و یا ترمیم انتخاب واحد خود اقدام نمایند ، لازم به ذکر است در حین و پایان زمانبندیِ حذف و اضافه تحت هیچ شرایطی به صورت حضوری به دانشجویان واحدی ارائه نخواهد گردید، لذا با توجه به ظرفیت‌های موجود نسبت به ترمیم انتخاب واحد خود اقدام نمایید، بدیهی است در صورتی که واحد های اخذ شده دانشجویان پس از زمانبندی حذف و اضافه زیر حد نصاب باشد ، می بایست نسبت به اخذ مرخصی اقدام نمایند.

تذکر: دانشجویان گرامی لازم است هرگونه مشکل یا ابهام در فرایند حذف و اضافه را از طریق مسنجرهای تعریف شده در اطلاعیه شماره (1) به دانشکده انتقال داده و پی گیری نمایند و اکیدا از مراجعه حضوری در این خصوص بپرهیزند.

2 ) در زمانبندی حذف و اضافه نیز دانشجویان ملزم به رعایت دروس پیشنیازی می باشند ، برای اطلاع از دروس پیشنیاز و هم نیاز به روند نماهای مربوط به گرایش خود در سایت دانشکده مراجعه نمایید ؛ ضمنا دانشجویانی که متقاضی اخذ دروس اختیاری هستند ، که جزء دروس اجباری گرایش های دیگر می باشد ، می بایست پیش نیاز و یا تمامی پیش نیازهای این درس را گذرانده باشند. بدیهی است که برابر آیین نامه آموزشی اگر دانشجویی درس یا دروسی را بدون رعایت پیشنیازی اخذ نموده باشد پس از حذف و اضافه این دروس توسط دانشکده حذف شده و امکان برگشت شهریه و یا جایگزینی دروس دیگر امکان پذیر نخواهد بود حتی اگر دانشجو با حذف این دروس به شرایط زیر حد نصاب برسد.

3 ) جهت اخذ درس در زمانبندی حذف و اضافه ، دانشجویان نباید بیش از سقف هفتصد هزار ریال (هفتاد هزار تومان) بدهی داشته باشند. (توضیح اینکه در صورت بالاتر بودن بدهی از مبلغ فوق رکورد دانشجویان باز نخواهد شد. لذا اکیدا توصیه می‌شود قبل از شروع حذف و اضافه نسبت به تسویه بدهی اقدام نمایید)

4 ) در زمانبندی حذف و اضافه تحت هیچ شرایطی امکان تغییر کد وجود نخواهد داشت و دانشجویان تنها می‌توانند نسبت به اخذ و یا حذف دروس مورد نظر خود اقدام نمایند نه تغییر کد کلاس .

5) دانشجویان موظف به رعایت سقف واحد قابل اخذ می باشند و پس از پایان حذف و اضافه دانشکده راساً واحدهای مازاد دانشجویانی که بیش از حد مجاز واحد اخذ نموده باشند را حذف خواهد نمود (تحت این شرایط دروس حذف شده با انتخاب دانشکده خواهد بود) همچنین شهریه دروس حذف شده مسترد نخواهد شد. حداکثر سقف واحد قابل اخذ برای دانشجویانی مقطع کارشناسی که نیمسال دوم 93-92 مشروط شده اند 14 واحد و برای دانشجویان فارغ التحصیل و ممتاز (بامعدل نیمسال دوم 93-92 بالای 17 ) ، 24 واحد  و برای سایر دانشجویان 20 واحد می باشد.

6 ) به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند با توجه به این که در ترم های آینده محدودیت هایی برای ارائه برخی از دروس وجود خواهد داشت (ترم های آینده دانشکده با توجه به شرایط و امکانات محدودیت هایی را در ارائه و اخذ این دروس برای ورودی های خاص در نظر خواهد گرفت)، لذا اکیدا توصیه می گردد دانشجویان نسبت به بندهای زیر توجه خاصی داشته باشند .

·         دانشجویان ورودی 89 و ماقبل که تاکنون دروس استاتیک و مقاومت مصالح ، زبان تخصصی و کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع را نگذرانیده اند لازم است ضمن رعایت سقف واحد نسبت به اخذ این دروس در نیمسال اول 94 - 93  اقدام نمایند.

·         کلیه دانشجویان ورودی 90 و بعد که دروس پایه ای نظیر ریاضی 1 و 2 ، فیزیک 1 و 2 ، فارسی عمومی و زبان خارجی را نگذرانیده اند لازم است ضمن رعایت سقف واحد و پیشنیازی با در نظر گرفتن ظرفیتهای موجود نسبت به اخذ این دروس در نیمسال اول 93-94 اقدام نمایند.

·         دانشجویان ورودی 90 که تاکنون دروس استاتیک و مقاومت مصالح و روش های تولید را نگذرانیده‌اند لازم است این دروس را ضمن رعایت  سقف واحد و پیشنیازی و با توجه به ظرفیت های موجود اخذ نمایند.

·         با توجه به ایجاد ظرفیت در دروس آزمایشگاهی، آزمایشگاه فیزیک ( 1 ) و آز مبانی برق نظر به اینکه اغلب دانشجویان در اخذ این دروس به دلیل کمبود ظرفیت دچار مشکل می شوند لذا توصیه می‌شود دانشجویان عزیز از ظرفیتهای ایجاد شده استفاده نمایند.

7) لازم به ذکر است زمانبندی حذف و اضافه نیز به شرح زیر است :

ورودی

زمان شروع و پایان