قابل توجه دانشجویان سایت دسترسی به پایگاه های ناشران بین المللی برای استفاده از منابع علمی الکترونیکی راه اندازی شده است

۱۸ تیر ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۳۸۳ اطلاعیه های امور دانشجویی

قابل توجه دانشجویان

سایت دسترسی به پایگاه های ناشران بین المللی برای استفاده از منابع علمی الکترونیکی راه اندازی شده است و اساتید محترم، پژوهشگران علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند به پایگاه های springer ,wiley ,CABi  دسترسی داشته باشند. نحوه ثبت نام کلیه کاربران در کتابخانه دیجیتال به شرح زیر می باشد:

1.       ورود به سایت dl.iau.ac.ir  یا سایت اصلی دانشگاه azad.ac.ir www.

2.       لوگوی کتابخانه دیجیتال را  انتخاب کنید.

3.       پس از ورود به سیستم ابتدا Register و سپسNew account   را انتخاب نموده  و فرم ثبت نام در  کتابخانه دیجیتال را پر کنید.

4.         پس از تکمیل فرم در سیستم از طریق login از امکانات سایت کتابخانه دیجیتال از طریق پایگاه های مذکور در داخل و خارج از دانشگاه جهت دریافت مقالات خود استفاده نمایید.

دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع