*********اطلاعیه مهم امتحانات********

۱۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۲۵۳ اخبار کلاسها
*********اطلاعیه مهم امتحانات********

اطلاعیه مهم امتحانات

1-دانشجویان گرامی از تاریخ  8/3/93  از طریق مراجعه به سایت  enroll.azad.ac.ir  نسبت به اخذ کارت امتحانی جهت اطلاع از برنامه امتحانات و زمان و محل برگزاری و شماره صندلی امتحانات اقدام نمایند .

2- همراه داشتن کارت دانشجویی جهت ورود به جلسه امتحانات الزامی می باشد

3- همراه داشتن هرگونه کتاب ، جزوه ،نوت ، موبایل ، هندزفری ،تبلت و هرگونه وسیله ی قابل استفاده جهت تخلف امتحانی در جلسه امتحانات  ممنوع بوده با فرد خاطی ضمن معرفی به کمیته ی انظباطی برابر مقررات رفتار خواهد شد.

5- ارائه درخواست تجدید نظر صرفاً در زمان مقرر و فقط از طریق سایت enroll.azad.ac.ir امکان پذیر خواهد بود و هیچ گونه درخواست خارج از زمان مقرر و مجرای قانونی قابل بررسی نخواهد بود

6-هرگونه نامه نگاری در برگه امتحانی ، تماس تلفنی با استاد ، ایمیل و ایجاد مزاحمت برای استاد درس از مصادیق تخلف امتحانی بوده و برابر مقرارت رفتار خواهد شد.

7- برنامه جلسات امتحانی مطابق جدول زیر می باشد.

جلسه اول 10-8

جلسه دوم  13-11