برگزاری همایش با عناوین "پیشرفت تحصیلی و معرفی آقای دکتر کامران پی نبر" و" مسیرهای نوین در مهندسی کیفیت"

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۱۳۷ اخبار کلاسها

بسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ، همایش  با عناوین "پیشرفت تحصیلی و معرفی آقای دکتر پی نبر" و" مسیرهای نوین در مهندسی کیفیت" ، روز دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 با حضور دکتر کامران پی نبر ، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تهران جنوب و عضو هیئت علمی دانشگاه Georgia Tech  آمریکا ، در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار خواهد شد.جهت پیش ثبت نام به لینک زیر مراجعه فرمایید.

دانشجویان توجه فرمایند مراسم سمینار اول راس ساعت 10 صبح و سمینار دوم راس ساعت 14 بعداز ظهر آغاز خواهد شد ، لذا جهت دریافت کارت های ورود به سمینار و تکمیل روند ثبت نام ، از روز یک شنبه 21 اردیبهشت تا روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه به کانتر ثبت نام هفته صنایع واقع در طبقه همکف مراجعه فرمایید .

تنها دانشجویانی در سمینار می توانند حضور یابند که پس از پیش ثبت نام ، جهت ثبت نام نهایی به کانتر هفته صنایع مراجعه نمایند. ضمنا جهت اطمینان از حضور شما و مدیریت مناسب سالن همایش ، مبلغ 5000 تومان به حساب بانکی پارسیان به شماره حساب

6659 4021 0610 6221 ( فرشته بخشی پور ) واریز فرمایید ؛ این مبلغ پس از اتمام همایش به عزیزان عودت داده می شود . ( چهار رقم آخر شماره کارت عابر بانکی که پرداخت توسط آن صورت گرفته است را در فرم ثبت نام وارد نمایید )