شرایط درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال دوم

۲۴ دی ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۶۵۵ اطلاعیه های امور دانشجویی
شرایط درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال دوم

اداره صندوق رفاه دانشجوئی

با سلام و ضمن آرزوی موفقیت به شما دانشجوی گرامی ، بدینوسیله آغاز مرحله درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال دوم 1393-1392 از تاریخ 22/10/1392  اعلام می گردد . لازم به ذکر می باشد پس از اتمام اعتبار ، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد .

1-   دانشجویان ورودی جدید(پذیرش ترم دوم سال 92 بهمن ماه ، دانشجویان مهمان و دانشجویان تحت پوشش بنیاد) مجازبه استفاده از وام کوتاه مدت(تقسیط) نمی باشند.

2-   دانشجویانی که در نیمسال های گذشته از وام کوتاه مدت (تقسیط) استفاده نموده اند ،        می توانند بدون ارائه سفته و بدون مراجعه حضوری ، در قسمت دریافت و پرداخت تسهیلات  صندوق رفاه دانشجوئی (enroll.azad.ac.ir  )مجدداً از وام کوتاه مدت تقسیط استفاده نمایند.

3-   دانشجویانی که بدهی اقساط معوق دارند مجاز به ثبت نام ودرخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) نخواهند بود و می بایست قبل از ثبت نام ویا تقسیط (حداکثر تا تاریخ 20/10/1392)، کلیه بدهی اقساط معوق خود را پرداخت نمایند. اقساط معوق وام ویا بدهی تقسیط             از طریق سایت enroll.azad.ac.ir  در قسمت دریافت و پرداخت تسهیلات صندوق رفاه قابل واریز می باشد.

4-   دانشجویانی که برای اولین بار تمایل به استفاده از وام کوتاه مدت(تقسیط) دارند ، قبل از   ثبت نام با به همراه داشتن سفته (حداکثر در دو  برگ) به صندوق رفاه دانشجوئی دانشکده مراجعه نمایند.(لطفاً سفته های خود را در حضور مسئول مربوطه تکمیل نمایید).

کارشناسی مبلغ 10,000,000 ریال سفته وکارشناسی ارشد 20,000,000 ریال سفته و  دانشجویان مقطع دکتری 000/000/50 ریال سفته

(هر گونه خط خوردگی سفته را باطل می کند از نوشتن تاریخ ومبلغ روی سفته جدا خودداری نمائید)

**- دانشجویان ترم آخرجهت استفاده از تقسیط علاوه بر ارائه سفته به مبلغ 120% مبلغ درخواست وام ارائه گواهی کسراز حقوق از ضامن ایشان نیز الزامی می باشد.