بیانیه هیئت مدیره و بازرس انجمن علمی دانشکده مهندسی صنایع

۰۷ آبان ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۲۸۳ اطلاعیه های دفتر فرهنگ
بیانیه هیئت مدیره و بازرس انجمن علمی دانشکده مهندسی صنایع

بسم الله ا لرحمن الرحیم

خدا را شکر می گوییم که با همراهی و حضور شما عزیزان و ایجاد شور ونشاط دانشجویی بار دیگر زمینه های از سرگیری فعالیت های علمی و دانشجویی در دانشکده مهندسی صنایع فراهم آمد .

دانشجویان محترم دانشکده مهندسی صنایع

بر خود دانستیم پیش از هرچیز قدر دان حضور و شور و همراهی شما عزیزان در تمام مراحل فرآیند انتخابات هیئت مدیره و بازرس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب باشیم . انتخاباتی که تمام مراحل اجرایی آن بنا به گفته اکثر شرکت کنندگان و ناظرین از سالم ترین و کم حاشیه ترین انتخابات این دانشگاه بود.

لازم می دانیم در این فرصت از زحمات هیئت مدیره سابق انجمن علمی مهندسی صنایع تشکر کرده و هم چنین مراتب قدردانی خود را از جناب آقای امیرسهیل ابرهیمی بعنوان رییس هیئت مدیره و مدیراجرایی انتخابات اعلام داریم و زحمات بی شائبه ایشان در طول یک سال حضور در این جایگاه را ارج نهاده و سپاس گوییم .

تنها یک روز پس از شمارش آرا جلسات منظم هیئت مدیره منتخب آغاز شد و تمام برنامه های وعده داده شده منظم گردید و اکنون به صورت برنامه ای یک ساله در حال تنظیم است و به امید پروردگار در آینده نزدیک به اطلاع عموم دانشجویان خواهد رسید ، از همان آغاز مذاکرات و تعاملاتی با علاقه مندان و دانشجویان فعال صورت پذیرفت و اکنون بر خود می دانیم دست دوستی و همکاری خود را به سوی تمام دانشجویان دانشکده دراز کرده و از آن ها بخواهیم ما را در امور اجرایی و علمی انجمن یاری کنند و از هیچ پیشنهاد و انتقاد و یا ارائه هرگونه ایده ای دریغ نورزند. انجمن علمی مهندسی صنایع متعلق به تمام دانشجویان دانشکده است .دانشگاه پویا با حضور دانشجویان فعال و با انگیزه معنی می یابد و امیدواریم با حضور شما عزیزان و تمام افرادی که احساس می کنند حضور آن ها به هر طریقی کوچکترین تاثیری بر رفاه تحصیلی خود و هم دانشگاهیان دارد به این مهم دست یابیم .

تغییراتی در ساختار انجمن علمی مهندسی صنایع در حال انجام است و عهد می کنیم با مشارکت شما عزیزان و اعلام حضور خود، امیدواریم بتوانیم با همکاری دانشجویان این تغییرات را پیاده سازی و در راستای تخصصی شدن فعالیت ها گام برداریم.

لیک در انتها از اینکه ما را شایسته اعتمادو انتخاب خود دانستید سپاسگزاریم و امیدواریم بتوانیم با رهنمودهای اعضای محترم هیئت علمی و اساتید برجسته به خصوص ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر فرشید عبدی ، معاونت آموزشی جناب آقای دکتر علی اکبر اکبری و معاونت پژوهشی سرکار خانم دکتر سلیمانی، در راستای تعالی هرچه بیشتر دانشکده و پیشرفت و توانمندی دانشجویان قدم برداریم.

هیئت مدیره انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب