اطلاعیه برگزاري مسابقات فوتسال بين دانشکده‌اي به مناسبت بزرگداشت هفته تربيت‌بدني

اطلاعیه برگزاری مسابقات فوتسال بین دانشکده‌ای به مناسبت بزرگداشت هفته تربیت‌بدنی

۲۹ مهر ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۲۱۰ اطلاعیه های امور دانشجویی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه می‌رساند به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان، یک دوره مسابقه فوتسال در سطح کلیه دانشکده‌ها با شرایط زیر از سوی اداره فعالیت‌های فوق‌برنامه با همکاری دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار خواهد شد.

1- زمان: هفتم تا چهاردهم آبانماه.

2- مکان: دانشکده تربیت‌بدنی و علوم‌ورزشی.

3- حداکثر تعداد تیم‌های شرکت‌کننده 16 تیم از کل دانشکده‌ها.

4- تعداد بازیکنان هر تیم 10 نفر شامل 9 بازیکن و یک نفر سرپرست که می‌تواند در بازی شرکت کند.

5- هزینه ثبت‌نام جهت شرکت در مسابقه برای هر تیم 75 هزار تومان است.

6- ساعات برگزاری مسابقات بعد از ظهر روزهای هفته مربوطه.

7- تاریخ جلسه سرپرستان روز دوشنبه 6/8/92 ساعت 14 در محل دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی

8- دانشجویانی که دارای سابقه تخلفات انضباطی باشند اجازه شرکت در مسابقات را ندارند.

مدیریت فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجویی

27/7/92