اطلاعیه بسیار مهم مربوط به دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد

۳۰ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۵۶۳
اطلاعیه بسیار مهم مربوط به دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد

1-            دانشجویان کارشناسی ارشد که مایلند در نیمسال جاری فارغ التحصیل شوند جهت دفاع از پایان­نامه­های خود حداکثر تا تاریخ 31/5/92  فرصت دارند تا مدارک کامل خود را به دفتر پژوهش دانشکده تحویل دهند.

2-            بنا به مصوبه جدید شورای پژوهشی دانشجویانی مجاز به دفاع می­باشند که حداقل یک مقاله توسط استاد راهنمای خودSubmit   کرده باشند. ارسال مقاله باید به تائید مدیر محترم گروه کارشناسی  ارشد مربوطه برسد و همراه مدارک دفاع به دفتر پژوهش تحویل داده شود.

3-             به مقالات مستخرج از پایان­نامه دانشجویانی نمره تعلق می گیرد که فقط  شامل اسامی استاد راهنما، استاد مشاور و دانشجو باشد (اسم دیگری نباید  اضافه شود)

4-            با توجه به مصوبه جدید شورای پژوهشی، دانشجویانی که پروپوزال آنها در نیمسال دوم سالتحصیلی 92-91 به بعد تصویب شده است، مهلت مجاز دفاع از پایان نامه 6 تا 9 ماه است و پس از 9 ماه به ازای هر ماه تاخیر 0.5 نمره ازسقف 18 نمره پایان نامه کسر می شود.

دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع- 28/3/92