اطلاعیه خرید کارت‌های ورزشی یارانه‌ای مربوط به اماکن ورزشی تحت پوشش شهرداری

۲۸ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۵۵۴ اطلاعیه های امور دانشجویی
اطلاعیه خرید کارت‌های ورزشی یارانه‌ای مربوط به اماکن ورزشی تحت پوشش شهرداری

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان می‌رساند اداره تربیت‌بدنی دانشگاه در راستای ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان اقدام به تهیه کارت‌های ورزشی یارانه‌ای مربوط به اماکن ورزشی تحت پوشش شهرداری نموده‌ است.

ویژگی این کارتها به شرح ذیل است:

1- هر قطعه کارت به مبلغ 5500 ریال(پانصد وپنجاه تومان) به دانشجویان عرضه می‌شود. (قابل ذکر است که ارزش واقعی هر کارت 10000 ریال است.)

2- امکان استفاده از کارت‌ها برای ارائه به تمامی مراکز ورزشی تحت پوشش شهرداری تهران میسر‌‌ است.

3- اعتبار این کارت‌ها تا پایان شهریورماه سال جاری است.

4- اماکن ورزشی تحت پوشش سازمان ورزش شهرداری تهران در سایت آن سازمان به آدرس  www.varzesh.tehran.ir قابل مشاهده ‌است. متقاضیان جهت تهیه کارت‌های مذکور به مبلغ هر قطعه 5500 ریال از روز یکشنبه مورخ 25/3/92     به اداره تربیت‌بدنی دانشگاه واقع در طبقه ششم ساختمان ایرانشهر مراجعه ‌نمایند.

تلفن هماهنگی83843306  مدیریت فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجویی 22/3/92