قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده صنایع به ویژه دانشجویان دکتری وکارشناسی ارشد:

۲۲ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۵۱۶ اطلاعیه های پژوهشی
قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده صنایع به ویژه دانشجویان دکتری وکارشناسی ارشد:

فهرست نشریات بی­اعتبار در سایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://sp.rvp.iau.ir  قرارگرفته­است و ضروری است در کلیه امور پژوهشی از جمله استفاده از امتیازات تشویقی مقالات و نمره مقالات پایان­نامه­های کارشناسی ارشد و رساله­های دکتری و ... ملاک عمل قرار گیرد در این خصوص موارد زیر تاکید می گردد:

1-    فهرست نشریات بی اعتبار پویا می باشد لذا ضروری است به طور مرتب به سایت مراجعه نموده و از تغییرات احتمالی این فهرست آگاهی یابید.

2-    معاونت پژوهش و فن­آوری واحد موظف است از پذیرش مقالات منتشر شده در نشریات بی اعتبار جدا پرهیز نماید.

3-    دو مورد اصلی در تشخیص نشریات بی­اعتبار تقاضای اخذ وجه توسط ناشر در زمان ارسال یا پذیرش مقاله و نیز آدرس الکترونیکی نشریه می باشد. نشریات بی­اعتبار اغلب از پست­های الکترونیکی رایگان در سایت های Yahoo,Gmail,… استفاده می­کنند.

4-    این بخشنامه از تاریخ 1/1/92 لازم الاجرا و ملاک عمل است. دکتر پریا سلیمانی

مدیر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع