موارد مربوط به امتحانات دانشکده

دانشجویان گرامی

با عنایت به نزدیکی امتحانات پایان ترم

و در راستای پیشگیری از بروز تخلفات امتحانی و افزایش آگاهی شما عزیزان

1-  ذکر مواردی از قبیل استفاده غیرمجاز ( حتی به همراه داشتن ) از کتاب ، جزوه ، یادداشت ، ماشین حساب و تلفن همراه و MP 3 Player ( حتی به صورت خاموش ) و هر آنچه که باعث افزایش دانسته های دانشجو در جلسه امتحانی گردد؛ و نیز ارتکاب اعمال و رفتاری که باعث بر هم زدن نظم جلسه امتحانی و مزاحمت برای سایر دانشجویان می شود، به عنوان مصادیق تخلف امتحانی ضروری می نماید.

2-  نوشتن هرگونه پیام و توضیح به غیر از مطالب مربوط به موضوع درس برای استاد تخلف بوده و با فرد خاطی برخورد انضباطی خواهد شد.

3-  هرگونه برخورد یا درگیری با عوامل برگزارکننده امتحانات و احیاناً توهین به ایشان تخلف امتحانی محسوب شده و منجر به محرومیت دانشجو از تحصیل در نیمسال تحصیلی بعدی خواهد شد.

4-   اطلاع دقیق از تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات دروسی که در نیمسال جاری اخذ نموده اید و حضور به موقع در جلسه امتحان، الزامی بوده و مسئولیت اشتباه در این خصوص تنها به عهده شخص دانشجو می باشد. لازم به ذکر است اخذ امتحان جداگانه از دانشجویان اکیداً در آیین نامه امتحانات ممنوع اعلام شده است.

5-  دانشجویان محترم بایستی مطابق با ساعات شروع و پایان اعلام شده از بلندگوی سالن امتحانات برگه ها را تحویل و مستردّ نمایند. در غیر این صورت مراقب می تواند موضوع را به عنوان تخلف امتحانی ، جهت رسیدگی ، به کمیته انضباطی دانشکده گزارش نماید.

6-      انصراف از شرکت در جلسه امتحان تنها تا قبل از رؤیت برگه سئوالات امکان پذیر بوده و پس از توزیع برگه های سئوال ، ترک جلسه امتحان تنها با امضای برگه حضور و غیاب میسر ؛ و به منزله ارائه برگه سفید و درج حداقل نمره برای درس مورد نظر می باشد.

7- عدم توجه به موارد مندرج در بندهای 1 ، 2 ، 3 و 5 این اطلاعیه ؛ در نیمسال گذشته تحصیلی از سوی تعدادی از دانشجویان ، منجر به تشکیل کمیته انضباطی برای ایشان و اعمال جرایمی از قبیل درج سوابق در پرونده و درج نمره 25/0 در درس مورد نظر گردیده که نمرۀ مذکور لطمه جبران ناپذیری را به معدل نیمسال و کل دانشجو وارد خواهد آورد.با آرزوی توفیق

معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده مهندسی صنایع