آغاز توزیع غذای دانشجویی در نیمسال دوم 92-91

۲۵ بهمن ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۵۸ اطلاعیه های امور دانشجویی
آغاز توزیع غذای دانشجویی در نیمسال دوم 92-91

آغاز توزیع غذای دانشجویی

دانشجویان محترم، در خصوص توزیع غذای دانشجویی در نیمسال دوم 92-91 موارد زیر را به اطلاع می رساند:

1-            توزیع غذای دانشجویی از تاریخ 28/11/91 برای نیمسال جاری آغاز خواهد شد.

2-           برای رزرو غذا و شارژ مالی کارت به سایت ژتون JETON.AZAD.AC.IR مراجعه فرمایید.

3-          توزیع غذا در هر روز از ساعت 30/12 تا 30/13 برای دانشجویانی که به موقع غذا رزرو نموده اند و از 30/13 تا 14 برای دانشجویانی که قصد خرید روزانه دارند انجام می گردد. ضمناً روزهای 5 شنبه غذا توزیع نمی گردد.

4-          رزرو غذا برای هر هفته تا ساعت 13 روز چهارشنبه هفته قبل از آن امکان پذیر خواهد بود.

5-           جهت انجام امور مربوط به شارژ اعتبار کارت و خرید آن به سرکار خانم خراطیان مراجعه فرمایید. برای شارژ اعتبار کارت به همراه داشتن برگه انتخاب واحد نیمسال جاری الزامی است.معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده مهندسی صنایع