اطلاعیه مهم تسهیلات وام دانشجویی : قابل توجه کلیه دانشجویان

۱۹ دی ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۵۶ اطلاعیه های امور اداری و مالی
مرحله درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط شهریه) نیمسال دوم 92-91 از تاریخ 09/11/1391

شرایط اخذ انواع تسهیلات وام دانشجویی

1)  وام کوتاه مدت (تقسیط شهریه) :

الف) دانشجویان ترم اول (ورودی جدید) و میهمان مشمول استفاده از تقسیط نمی‌باشند.

ب‌) دانشجویانی که برای بار اول اقدام به تقسیط می نمایند باید با در دست داشتن سفته (حداکثر در سه برگ ) (به مبلغ 000/000/7 ریال برای دانشجویان مقطع کارشناسی و 000/000/15 ریال برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد) به صورت حضوری به مسئول صندوق رفاه دانشجویان (مستقر در دانشکده ) مراجعه نمایند و سایر دانشجویانی که قبلاً تقسیط نموده اند نیازی به مراجعه حضوری ندارند و می توانند از طریق سایت (enroll.azad.ac.ir )درخواست تقسیط خود را ثبت نمایند.

ج‌)  در طول یک ترم تحصیلی هر دانشجو فقط از تقسیط و یا وام شهریه می‌تواند استفاده نماید و در صورتیکه دانشجو از قبل درخواست وام شهریه داده باشد، مجاز به تقسیط نخواهدشد.

د‌)      دانشجویانی که بابت تقسیط ترمهای گذشته بدهی دارند، مجاز به تقسیط نخواهندشد.

ه‌)   دانشجویان ترم آخر در صورتی می توانند تقسیط نمایند که به میزان 120% مبلغ تقسیط سفته به اضافه گواهی کسر از حقوق از ضامن ارائه نمایند.

دانشجویان جهت درخواست انواع وام(بجز تقسیط که شرایط آن در بالا ذکر گردید) باید به صورت حضوری به صندوق رفاه دانشکده مراجعه نمایند وفرم درخواست را تکمیل نمایند .

2-شهریه میان مدت : نصف علی الحساب شهریه (متغیر وثابت )

بصورتی که نصف شهریه علی الحساب اعلامی ابتدای ترم ومانده آن طی 10 قسط باید تسویه گردد .

3-اجاره مسکن مجرد معادل 5.000.000 ریال

فقط دانشجویان غیربومی

4-اجاره مسکن متاهل 6.000.000ریال فقط دانشجویان غیربومی

5-هزینه تحصیلی مجرد 4.000.000ریال

1 ترم اول نباشد 2- بیشتر از یک ترم مشروط نشده باشد 3 فرم تعهد نامه مشروطی در صورت مشروط شدن 4- مشکل انضباطی نداشته باشد 5- اگر ترم آخر باشد وام او در 5 قسط محاسبه خواهد شد و در صورت فارغ التحصیل شدن باید تسویه کامل نماید 6- معدل دانشجو نباید کمتر از 12 باشد .

6-هزینه تحصیلی متاهل :5.000.000ریال

7-وام ازدواج تحصیلی :12.000.000

1-    ترم اول نباشد 2-بیشتر از یک ترم مشروط نشده باشد 3 فرم تعهد نامه مشروطی در صورت مشروط شدن 4- دانشجو فقط یک بار مجاز به دریافت این وام می باشد5-ازتاریخ عقد نامه بیشتر از یکسال نگذشته باشد .

مدارک مورد نیاز وام دانشجویی

1-کپی شناسنامه صفحه اول ودوم وکپی کارت ملی وام گیرنده

2-کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن

3-گواهی کسر از حقوق به نام (صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب) ضامن باید کارمند رسمی دولت باشد.

4-کپی آخرین فیش حقوقی یا کپی حکم کارگزینی

5-سفته معادل %120مبلغ وام دریافتی

6-وام ازدواج = کپی از 4 صفحه اول عقد نامه

7-امضاء فرم درخواست وام بعداز ارائه مدارک (2سری )

8-دانشجویانی که بدهی تقسیط وام دانشجویی و یا شهریه دارند بایستی نسبت به تسویه بدهی کامل خود اقدام نمایند در غیراینصورت هیچ گونه اقدامی صورت نمی پذیرد.