برگزاری یک دوره مسابقه شطرنج به همت کانون شطرنج دانشکده و مسابقه فوتسال دوستانه بین تیم های دانشکده مهندسی و دانشکده تربیت بدنی

۲۹ آبان ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۷۰ اطلاعیه های امور دانشجویی

روز دوشنبه مورخ 15/8/91 یک دوره مسابقه شطرنج به همت کانون شطرنج دانشکده مهندسی صنایع و با تلاش آقای مجید نیکخواه بهرامی برگزار گردید که در بین 12 نفر شرکت کننده حاضر در مسابقات آقای مهدی شجاع به شماره دانشجویی 8917011243 حائز رتبه اول گردید.که جناب آقای مهندس پریزاده به عنوان مدیر محترم گروه مهندسی صنایع گرایش تکنولوژی صنعتی ، جایزه نفر اول را تقبل و به ایشان اعطا نمودند. خاطر نشان می سازد داوری و نظارت این مسابقات به عهده آقای داود اسماعیلی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد همین دانشکده بوده است.همچنین به همین مناسبت در مورخ 17/8/91 مسابقه فوتسال دوستانه ای نیز بین تیم های این دانشکده و دانشکده تربیت بدنی برگزار گردید.