اطلاعیه امورمالی

۱۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۹۲ اطلاعیه های ثبت نام و انتخاب واحد
اطلاعیه امورمالی

دانشجویان گرامی لطفاً به نکات ذیل توجه فرمایید :

1-نظربه اینکه از تاریخ 12/6/91 پرداخت مبلغ علی الحساب شهریه نیمسال اول 92-91 امکان پذیر است توصیه می گردد حتی المقدور چندروز قبل از انتخاب واحد نسبت به پرداخت اینترنتی  شهریه اقدام شود تا در روز انتخاب واحد با مشکل مواجه نشوید.

2-مبالغ اعلام شده در سایت، شامل مبلغ علی الحساب نیمسال اول 92-91 شامل (14 واحد نظری+ 2 واحد عمومی + شهریه ثابت) + بدهی/بستانکاری قبلی است.

دانشجویان ترم آخر که تنها چند واحد درسی باقی مانده دارند می توانند پس از تائید گروه آموزشی مبنی بر اعلام واحدهای باقیمانده با مراجعه به امور مالی دانشکده نسبت به اصلاح مبلغ علی الحساب خود اقدام نمایند.

3-تسویه کامل بدهی گذشته الزامی است.

4-تقسیط شهریه در نیمسال اول 92-91 تنها از طریق اداره صندوق رفاه دانشجویی امکان پذیر است از دانشجویان گرامی تقاضا می شود از مراجعه به اداره درآمد خودداری نمایند.

5-پرداخت شهریه فقط از طریق اینترنت به آدرس اینترنتی /http://enroll.azad.ac.ir  امکان پذیر است. دانشجویان عزیز از پرداخت شهریه به صورت واریز نقدی به بانک جداً خودداری نمایند.

6-در صورت بروز مشکل در پرداخت اینترنتی موضوع را از طریق شماره تلفن 27312731 پیگیری نمائید.

7-شهریه دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت 100% در سیستم اعمال و پس از ارسال لیست کلی به بنیاد و تحویل چک مربوطه ثبت سیستم شهریه می گردد.

در صورت بروز هرگونه مشکل به امور مالی دانشکده مراجعه نمایید. تا از آن طریق راهنمایی کامل انجام شود و از مراجعه به ساختمان ستاد خودداری نمائید.