گزارش

جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با موضوع اهمال کاری تحصیلی

۰۹ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۵۸۵ اطلاعیه های امور دانشجویی

در مورخه 8/3/91 جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با موضوع اهمال کاری تحصیلی مطابق قرار قبلی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید. این جلسه با استقبال زیادی از سوی دانشجویان دانشکده روبرو گردید و حتی تعدادی از دانشجویان دانشکده روانشناسی نیز در جمع حضّار به چشم می خوردند. در این خصوص زحمات همکاران محترم اداره آموزش دانشکده ، علیرغم حجم زیاد کار روزانه ، در اطلاع رسانی به دانشجویانی که گرفتار ضعف تحصیلی هستند قابل تقدیر و سپاسگزاری می باشد.   لازم به ذکر است ، مهارت قابل تقدیر سخنران جلسه در اداره سالن و تسلط ایشان به موضوع مورد بحث باعث بهره بردای بهینه حاضرین از مطالب ارائه شده گردید که این امر از سئوالات زیادی که در پایان جلسه از سوی دانشجویان مطرح گردید کاملاً مشهود بود.

در پایان مراتب تقدیر و سپاس خود را از همکاران محترم اداره آموزش دانشکده ، همکاران اداره خدمات ، سرکار خانم موسوی ، جناب آقای سوهانی ، همکاران محترم آقایان حمیدی نیا و هاشمی تبار که در جهت برگزاری جلسه همکاری داشته اند؛ اعلام می دارد .