کمیته‌های مشورتی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه راه‌اندازی شد

۲۰ اسفند ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۱۷۵ اطلاعیه های دفتر فرهنگ
با دستور دکتر فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، کمیته‌های مشورتی اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه تشکیل شد...

دکتر محمدصادق مهدوی معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای به کلیه واحدها و مراکز آموزشی اعلام کرد: با توجه به سیاست ها و برنامه‌های اعلام شده توسط فرهاد دانشجو ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از اصول بنیادین موفقیت و پویایی در هر سازمان، بهره‌گیری از نقطه نظرات و پیشنهادهای ارزشمند سطوح مختلف عوامل و ارکان تشکیل‌دهنده آن است.

در این بخشنامه خاطرنشان شده است: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مهمترین نهادهای علمی و فرهنگی جامعه، نیازمند نقطه نظرات اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان است تا گنجینه‌ای از ایده‌ها و عقاید ارزشمند حاصل شود و در صورت به کارگیری صحیح و هدفمند آن، یکی از بهترین شیوه‌های نیل به پیشرفت و تعالی دانشگاه فراهم خواهد شد.

در این بخشنامه با اشاره به راه‌اندازی پایگاه اینترنتی کمیته‌های مشورتی به آدرس WWW.MOSHAVERAN.IAU.IR  از اساتید، کارکنان و دانشجویان خواسته شده ضمن ثبت‌نام در کمیته‌های مشورتی نسبت به اعلام نقطه‌نظرات خود اقدام کنند.

براساس این گزارش، در این بخشنامه تأکید شده که رؤسای واحدها یک ماه از تاریخ صدور این بخشنامه فرصت دارند تا ضمن اطلاع‌رسانی صحیح این بخشنامه، امکانات لازم برای تسهیل در ثبت‌نام مراجعین را فراهم کنند.