مسابقات شطرنج دهه فجر

۱۹ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۹۲۰ اطلاعیه های امور دانشجویی
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، یک دوره مسابقه شطرنج به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در دانشکده مهندسی صنایع برگزار خواهد شد. علاقمندان به شرکت در مسابقه می توانند با سرکار خانم موسوی ، امور دانشجویی دانشکده هماهنگ فرمایند. مکان برگزاری : دانشکده مهندسی صنایع زمان برگزاری : پنج شنبه مورخ 20/11/90 ساعت 10 صبح ، شرکت کنندگان بایستی یک ساعت قبل از شروع مسابقه در محل حضور داشته باشند.
مکان برگزاری : دانشکده مهندسی صنایع