عضو گیری کانون نخبگان

تاسیس و عضو گیری کانون نخبگان علمی و فرهنگی

۱۵ مهر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۴۷
برای اطلاع از برنامه ها و چگونگی عضو گیری کانون نخبگان علمی و فرهنگی به تابلو اعلانات-تابلو کانون های دانشجویی-کانون نخبگان علمی و فرهنگی مراجعه ...
800x600Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEAR-SAMicrosoftInternetExplorer4

به نام خداوند بخشنده مهربان

اطلاعیه کانون نخبگان مهندسی صنایع

·       کانون نخبگان علمی و فرهنگی با هدف شناسایی،شکوفایی، هدایت و حمایت مادی و معنوی نخبگان، جذب، حفظ و بکارگیری و پشتیبانی از آنان در راستای ارتقاء تولید علم، فناوری و توسعه علمی وفرهنگی همچنین توسعه و تعمیق فرهنگ کار گروهی ،هم افزایی ، هم اندیشی و تعاملات سازنده و به منظور تشکیل شبکه ویژه نخبگان حوزه مهندسی صنایع و حوزه های مربوطهاز علاقمندانی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند، با ارائه معرفینامه از ریاست دانشگاه یا دانشکده عضو میپذیرد.

·       معدل کل بالای 17

·       دارای سوابق درخشان علمی،فرهنگی، پژوهشی و اجرایی شاخص در امور مربوط به حوزه علم و صنعت و یا امور مربوط به نخبگان

·       ارائه حداقل یک مقاله ISI

·       ارائه حداقل 2 مقاله در نشریات، کنفرانسها و سمینارهای معتبر مربوط به حوزه مهندسی صنایع و حوزه های مرتبط

·       ترجمه یا تالیف کتب در زمینه های مربوط به حوزه مهندسی صنایع و حوزه های مرتبط

·       دارای مدارک و تاییدیه های معتبر مبنی بر تایید توانمندی شخص در امر تدریس مباحث و یا دوره های ویژه مرتبط (با تایید شورای مرکزی و ریاست کانون)

·       احراز رتبه های اول تا سوم در کنکور ورودی دانشگاه

بدیهیست کلیه مزایای مادی و معنوی مترتب ، تنها به اعضاء کانون که دارای شناسه عضویت باشند تعلق خواهد گرفت.

جهت عضویت به دفتر معاونت فرهنگ دانشکده مهندسی صنایع مراجعه و یا با آدرس پست الکترونیکی زیر، مکاتبه فرمایید:

r.fahimi@gmail.com

(لطفاً حتماً در subject ایمیل ارسالی، درخواست عضویت در کانون ، را مرقوم فرمایید.)