تاسیس رشته کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی در دانشکده مهندسی صنایع

تاسیس و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی

۱۰ مهر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۰۱
با تلاش و پیگیری های به عمل آمده و در راستای سیاست توسعه مقاطع ارشد و تحصیلات تکمیلی از نیمسال اول 91-90 دانشکده مهندسی صنایع واحد تهران جنوب در رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی دانشجو گرفته است.این دانشجویان که از طریق آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش شده اند،از همین نیمسال شروع به تحصیل می نمایند.
لازم به ذکر است که این رشته با هدف طراحی سیستم ها و برنامه ریزی در حوزه های کلان ایجاد شده و ابعاد اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژیک سیستم ها در طراحی مد نظر قرار می گیرد.مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی به مطالعه،مدلسازی و تجزیه و تحلیل علمی سیستمها می پردازد و سعی دارد تا بهترین طرح ممکن را ارائه دهد.
این موفقیت را به همه دانشجویان ، اعضای هیات علمی و کارکنان تبریک عرض می نمائیم و امیدواریم تا با تلاش همگان در این عرصه همواره شاهد موفقیت های بیشتر باشیم.
شایان توجه است که دانشکده مهندسی صنایع در برنامه های آتی خود تاسیس دوره دکتری،کارشناسی ارشد مهندسی لجستیک و زنجیره تامین و دوره MBA را مد نظر قرار داده است.