« قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال ومیهمانی درنیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ »

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۵۳۴۷ اطلاعیه های امور دانشجویی

« قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال ومیهمانی درنیمسال اول 1400-1399 »

انجام درخواست انتقال ومیهمانی به دیگرواحدها جهت نیمسال اول1400-1399از تاریخ 25/3/99 لغایت 31/4/ 99 صورت می گیرد و پس از آن امکان ثبت درخواست وجود نخواهد داشت.

نکات مهم :

1. درخواست انتقال ومیهمانی دانشجویان صرفاً ازطریق آدرس الکترونیکی www.monada.iau.ir  (سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی - منادا ) انجام  می شود و نیازی به مراجعه به واحد دانشگاهی مبدا ومقصد وسازمان مرکزی نمی باشد.
  2. دانشجویان متقاضی می توانند پس از مطالعه دقیق آیین نامه انتقال ومیهمانی که در سامانه مذکور و همچنین سامانه واحد تهران جنوب درج شده است، در صورت احراز شرایط و نداشتن منع ادامه تحصیل با ارائه و بارگذاری مستندات معتبر و همچنین موافقت مدیر گروه آموزشی نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.
  3. دانشجویان متقاضی قبل از ثبت درخواست در سامانه، از وجود رشته، مقطع تحصیلی و سال ورود خود در واحد مقصد اطمینان حاصل نمایند. (ثبت درخواست اولیه به منزله تایید نهایی و موافقت قطعی با تقاضای انتقال و میهمانی نمی باشد).
  4. انتقال دانشجویان در تمامی موارد آیین نامه در نیمسال آخر تحصیل ممنوع می باشد.
  5. درخواست انتقال و میهمانی پس از گذشت یک نیمسـال از قبولی، ضمن ثبت نام در واحد دانشـــگاهی مبدا    امکان پذیر است. ( به استثنای واجدین شرایط میهمانی یا انتقال از بدو پذیرش، مطابق شرایط آیین نامه )
  6. انتقال پذیرفته شدگان بدون آزمون ممنوع می باشد.
  7. به منظور کاهش تردد دانشجویان بین محل سکونت و تحصیل و تاثیر آن در مهار بیماری کرونا، یک نیمسال میهمانی دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی به شهر محل سکونت با توجه به شرایط عمومی مندرج در شیوه نامه نقل و انتقالات و مستندات معتبر و همچنین موافقت واحدهای مبدا و مقصد امکان پذیر است.
  8. درخواست میهمانی در ترم تابستان از طریق اداره آموزش دانشکده انجام می شود.
  9. جهت ثبت نام در سایت نقل و انتقالات از شماره دانشجویی مرکزآزمون، درج شده در کارت دانشجویی ( شماره 9 رقمی ) استفاده شود.

10- از سپردن ثبت درخواست به افراد ناشناس خودداری نمایید.

11- از نهایی شدن درخواست خود اطمینان حاصل نمایید.

حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی

اداره کل امور دانشجویی