*****مهم ******قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که قصد تصویب پروپوزال خود در سال ۹۸ را دارند

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۴۹۴۸ اطلاعیه های کارشناسی ارشد اطلاعیه های پژوهشی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که قصد تصویب پروپوزال خود در سال 98 را دارند

برای تسریع در بررسی پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشدی که پروپوزال خود را تهیه و قصد تصویب آن را در سال 1398 دارند مقرر گردید از رویه زیر برای تصویب پروپوزال استفاده شود:

1. دانشجو فایل نهایی تکمیل شده پروپوزال را به استاد راهنمای انتخابی ارسال نماید.
  2. استاد راهنما پس از بررسی پروپوزال ازطریق ایمیل دانشگاهی خود، یک نامه به آدرس ie_research@azad.ac.ir  ارسال و در متن نامه محتوای پروپوزال دانشجو و نیز داشتن ظرفیت خود را تایید نموده و فایل پروپوزال را به نامه پیوست نماید.
  • لازم به ذکر است که وجود ظرفیت استاد راهنما در دانشکده نیز بررسی میشود.

با توجه به مهلت محدود زمانی تا انتهای سال، دانشجویانی که قصد تصویب پروپوزال خود را در سال 1398 دارند موظفند حداکثر تا تاریخ 20/12/98 پروپوزال خود را برای بررسی با رویه فوق به دانشکده تحویل نمایند.