اطلاعیه آماده بودن کارت های ورود به جلسه امتحانات نیمسال دوم ۹۸-۹۷

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۱ کد : ۱۳۸۸۵ اطلاعیه های امتحانات عمومی
اطلاعیه آماده بودن کارت های ورود به جلسه امتحانات نیمسال دوم ۹۸-۹۷

دانشجویان گرامی کارت های ورود به جلسه امتحانات نیمسال دوم 98-97 از روز سه شنبه 21/03/98 بر روی سایت www.enroll.azad.ac .ir  قابل مشاهده و دریافت می باشد.

همراه داشتن کارت دانشجویی به همراه کارت ورود به جلسه در ایام امتحانات الزامی می باشد، در صورت همراه نداشتن کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه، امکان شرکت در جلسه امتحانی را نخواهید داشت .

چنانچه مغایرتی در کارت ورود به جلسه مشاهده نمودید ، در اسرع وقت به امتحانات دانشکده اطلاع دهید.

• همراه داشتن هرگونه کتاب ، جزوه ، یادداشت ، موبایل ، هندزفری ، تبلت ، ساعتهای هوشمند      ( مانند اپل واچ ) و هرگونه وسیله ی الکترونیکی ( خاموش یا روشن ) در جلسه امتحانات ممنوع بوده و در صورت مشاهده بعنوان تخلف محسوب گردیده و با دانشجوی خاطی ضمن معرفی به کمیته ی انضباطی برابر مقررات رفتار خواهد شد .
  •  در خصوص آزمون هایی که استفاده از ماشین حساب مجاز اعلام شده و یا به صورت جزوه باز برگزار می شود، هر دانشجو باید موارد مورد نیاز را به همراه داشته باشد  و جابجایی هرگونه جزوه و ماشین حساب در جلسه امتحان ممنوع می باشد .