شرایط شرکت‌کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۳۶۱۷ اطلاعیه های امور دانشجویی
شرایط شرکت‌کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه

۱- دانشجویانی که حداقل نیمی از واحدهای درسی خود را براساس سرفصل مصوب رشته مقطع تحصیلی با کسب میانگین کل مشروحه زیر گذرانده باشند می توانند در این رقابت شرکت کنند:

- مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوشته و ناپیوسته با میانگین کل (۱۸)

- کارشناسی ارشد با میانگین کل (۱۷)

- دکترای حرفه ای با میانگین کل (۱۶)

-دکترای تخصصی PHD با میانگین کل (۱۷)

توجه: علاوه بر داشتن حداقل میانگین کل (مربوط به بند بالا)، کسب ۵۰% امتیاز از بخش های علمی، فرهنگی و اجتماعی، رعایت شئونات دانشجویی و دانشگاهی الزامی است.

۲- گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان (EPT ) ویا هریک از آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه، در مقطع دکتری تخصصی (PHD) الزامی است.

۳- برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل ۵/۰ در همان مقطع تحصیلی است.

۴ - کسب حداقل معدل ۱۶ در مقطع تحصیلی پیشین، برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروه‌های آموزشی الزامی است.

۵ - در قسمت امتیازدهی پژوهشی، چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی- پژوهشی و علمی -ترویجی، ارائه مقاله درهمایش‌ها وکنفرانس‌های داخلی و بین‌المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح‌های تحقیقاتی، تالیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری‌سازی ایده در مقطع کنونی و تا سه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی نیر در امتیازدهی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

۶ - از مقالات ارائه شده و پذیرفته شده در کنفرانس‌ها، مجامع علمی و بین‌المللی از هر دانشجو صرفاً یک مقاله قابل ارائه، بررسی و امتیازدهی است.

۷ - هرگونه نوآوری، عضویت در انجمن‌های علمی -دانشجویی، عضویت در شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین‌المللی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی در آنها شرکت شده است، فقط در حین تحصیل درمقطع کنونی مورد قبول است.

۸ - در اختراع، ابداع و نوآوری‌ها به عنوان یک بخش مهم امتیازدهی در بخش پژوهشی، با توجه به تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی، مشارکت دانشجویان در راه‌اندازی موسسات نامبرده با مستندات ارائه شده و تایید شده از سوی واحد دانشگاهی، شامل اخذ امتیاز می‌شود.

۹- تمامی مدارک دانشجویان علاوه بر ارسال فیزیکی در پاکت دربسته، می بایست در قالب فایل و یا اسکن شده تحت لوح فشرده و بصورت کاملاً مجزا (هر فرد در قالب یک لوح فشرده نام نویسی شده بنام دانشجوی مربوطه) و مدارک داخل هر لوح نیز بصورت تفکیکی از پرونده فرهنگی، علمی، آموزشی، پژوهشی تحویل و ارسال گردد.

مهلت ارسال مدارک: پایان وقت اداری روز شنبه ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۷

معاونت دانشجوئی و فرهنگی