قابل توجه دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنواره مواد و انرژی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار می شود

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع می رساند، آن دسته از عزیزانی که تمایل دارند در روز سه شنبه مورخ ۱۳ آذر ماه در جشنواره مواد و انرژی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار می شود شرکت نمایند لازم است حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه ۶ آذر نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره تماس خود را به آدرس زیر نمایند.
ie_research@azad.ac.ir
لازم به ذکر است اولویت در صدور کارت شرکت در جشنواره با دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و سرویس رفت و امد به محل برگزاری جشنواره برای شرکت کنندگان راس ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۱۳ آذر از درب دانشکده آماده خواهد بود.