تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور

تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور با هدف تسهیل «زیست بوم کسب و کارهای دانش‌بنیان»، برنامه‌هایی در زمینه تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را در قالب دو طرح زیر اجرا می نماید:

۱- انجام پروژه جایگزین خدمت در صنایع دفاعی و کشوری:

نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای مصوب می توانند به عنوان انجام خدمت نظام وظیفه، از طریق معرفی به مرکز نخبگان نیروهای مسلح پروژه‌ای را برای یکی از صنایع دفاعی و کشوری انجام دهند.

۲- امریه در شرکت دانش بنیان:

نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم می توانند به عنوان انجام خدمت نظام وظیفه، به عنوان مامور (امریه) در طول مدت خدمت، در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت نمایند.

اطلاعات تفصیلی درباره دو طرح فوق در سامانه شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان ( Daneshbonyan.ir ) قرار دارد که توضیحات مختصر ، در جدول مقایسه‌ای پیوست ارایه می‌شود.

بر این اساس افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری با توجه به جدول مذکور می‌توانند از طریق سامانه سینا ( Sina.bmn.ir ) درخواست خود را ارسال نموده و از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی بهره‌مند گردند.

‌‌‌‌