قابل توجه دانشجویان گرامی

قابل توجه دانشجویان گرامی : اطلاعیه شماره یک ثبت نام دوره تابستان ۹۶ -۹۷

قابل توجه دانشجویان گرامی : ثبت نام دوره تابستان ۹۶-۱۳۹۷ از تاریخ ۱۶/۰۴/۹۷ لغایت ۲۰/۰۴/۹۷ براساس جدول زمانبندی ذیل انجام خواهد شد .

اطلاعیه شماره یک ثبت نام دوره تابستان ۹۶ -۹۷

ضمن آرزوی موفقیت وقبولی طاعات و عبادات برای کلیه دانشجویان عزیز به اطلاع می رساند ثبت نام دوره تابستان ۹۶-۱۳۹۷ از تاریخ ۱۶/‏۰۴/‏۹۷‬ لغایت ۹۷/۰۴/۲۰ براساس جدول زمانبندی ذیل انجام خواهد شد.

1. طبق مصوبه سازمان مرکزی دانشجویان دوره کارشناسی مجاز به اخذ حداکثر ۸ واحد درسی میباشند ولی چنانچه حداکثر با ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل شود با مجوز آموزش دانشکده اخذ ۱۰ واحد بلا مانع می باشد.

تبصره: اخذ درس وصیت نامه حضرت امام (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر تعداد واحد قابل قبول ذکر شده بلامانع می باشد.

۲- دانشجویان محترم جهت ثبت نام طبق زمانبندی اعلام شده در سایت مراجعه و ثبت دروس خود را انجام دهند.

۳- دانشجویان در هنگام انتخاب واحد توجه ویژه ای به رعایت پیش نیازی و هم نیازی داشته باشند در صورتیکه قواعد مذکور مورد توجه قرار نگیرد درس اخذ شده حذف و شهریه برگردانده نمی شود.

۴- با توجه به اینکه دوره تابستان تاریخ حذف و اضافه ندارد لذا دانشجویان محترم در انتخاب واحدهای درسی دقت لازم را مبذول فرمایند.

۵- دانشجویان در طول ثبت نام از مراجعه حضوری به دانشکده جهت اخذ واحد خودداری نمایند.

۶- بعد اتمام زمانبندی انتخاب واحد جهت اطلاع از کلاسهایی که بدلیل عدم حد نصاب حذف شده اند حتماً پروفایل خود را باز بینی نمائید.

********مهم**********

۷- کلیه کلاسها ارائه شده و امتحانات پایان ترم در دانشکده فنی برگزار میگردد.

جدول زمانبندی انتخاب واحد تابستان ۹۷-۹۶

دانشکده مهندسی صنایع