قابل توجه دانشجویان محترم : اطلاعیه مهم امتحانات

اطلاعیه :قابل توجه دانشجویان محترم : نکات مهم امتحانات

اطلاعیه مهم امتحانات

قابل توجه دانشجویان محترم

با توجه به شروع امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ از تاریخ ۱۶/‏۱۰/‏۹۶‬ ضمن عرض خسته نباشید و آرزوی موفقیت در امتحانات توجه شما را به مفادی از آیین نامه کمیته انضباطی متخلفین در جلسه امتحان جلب می نمایم. امید است با رعایت موارد مشروحه ذیل عوامل اجرائی را در هرچه بهتر برگزار نمودن امتحانات یاری فرمائید.

۱- دانشجویان گرامی از تاریخ ۱۲/ ۱۰ /۹۶ با مراجعه به سایت enroll.azad.ac.ir نسبت به اخذ کارت امتحانی و اطلاع از برنامه امتحانات و محل برگزاری و شماره صندلی امتحانات اقدام نمایند. (لازم است عزیزان قبل مراجعه به دانشکده با توجه به کارت امتحانی خود از محل و شماره صندلی خود مطلع گردند تا در هنگام مراجعه جهت امتحان در استقرار به موقع در صندلی دچار مشکل نشوند و در صورت مشاهده هرگونه تغییر به مسئول امتحانات مراجعه نموده و از جابجا نمودن صندلیها جداً خودداری فرمائید)

۲- زمانبندی جلسات امتحانی به شرح جدول زیر می باشد.

جلسه اول ۱۰-۸

جلسه دوم ۱۳-۱۱

جلسه سوم ۱۶-۱۴

جلسه چهارم ۱۹-۱۷

۳- ورود دانشجویان در زمان مقرر به جلسه امتحان الزامی است. لذا مقتضی است دانشجویان عزیز در برنامه ریزی و زمانبندی حضور خود در دانشکده ملاحظه ی هر گونه ترافیک و عوامل غیر مترقبه را نموده و جهت حضور در دانشکده حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان اهتمام ورزند، درب سالنهای آزمون حداکثر ۱۰ دقیقه بعد از شروع امتحان بسته خواهد شد.

۴- همراه داشتن کارت امتحانی و کارت دانشجویی (و یا کارت شناسایی معتبر عکسدار) جهت ورود به جلسه امتحانات الزامی می باشد و از اخذ امتحان از دانشجویان فاقد کارت های مذکور ممانعت به عمل خواهد آمد.

** در صورت نیاز به صندلی مخصوص چپ دست مراتب را پیش از شروع جلسه به مراقبین محترم اعلام فرمائید.

۵- همراه داشتن هرگونه کتاب، جزوه، نوت، موبایل، هندزفری، تبلت، ساعتهای هوشمند (مانند اپل واچ) و هرگونه وسیله ی الکترونیکی (خاموش یا روشن) در جلسه امتحانات ممنوع بوده و در صورت مشاهده بعنوان تخلف محسوب گردیده و با دانشجوی خاطی ضمن معرفی به کمیته ی انضباطی برابر مقررات رفتار خواهد شد.

۶- استفاده از موبایل به عنوان ماشین حساب ممنوع است لذا در صورت مجاز بودن استفاده از ماشین حساب همراه داشتن آن لازم است. شایان به ذکر است که استفاده از ماشین حساب به طور مشترک (رد و بدل نمودن ماشین حساب) نیز ممنوع است.

۷- در امتحانات جزوه باز، رد و بدل نمودن هرگونه کتاب و جزوه ممنوع می باشد.

۸ - خارج نمودن پاسخنامه از جلسه امتحان، فرستادن فرد دیگری بجای خود به جلسه امتحان اعم از دانشجوی این واحد یا واحد دیگر و شرکت بجای فرد دیگری در امتحان تخلف محسوب گردیده و دانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی میشود.

۹- ننوشتن اسم روی پاسخنامه، ترک جلسه امتحان پس از رویت سوالات و قبل از امضای لیست حضور و غیاب، امضای لیست حضور و غیاب بجای دانشجوی دیگر، فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایر دانشجویان از پاسخنامه خود یا کمک به دیگران برای پاسخگویی به سوالات، عوض کردن برگه امتحانی با دانشجوی دیگر، نگاه کردن به پاسخنامه سایر دانشجویان، و همچنین درج مطالب روی قسمت هایی از لباس، کف دست و... تخلف محسوب گردیده و دانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی میشود.

۱۰- صحبت کردن با دانشجوی همجوار که باعث اختلال در نظم و آرامش حوزه های امتحان و همچنین توهین به کادر اجرایی امتحانات تخلف محسوب شده و با دانشجو برابر مقررات کمیته انضباطی برخورد خواهد

۱۱- هرگونه نامه نگاری در برگه امتحانی، تماس تلفنی با استاد، ایمیل و ایجاد مزاحمت برای استاد درس از مصادیق تخلف امتحانی بوده و با افراد خاطی برابر مقرارت کمیته انضباطی رفتار خواهد شد.

۱۲- کلیه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد شماره صندلی جدید خود را از برد امتحانات اخذ و در این امر دقت لازم را داشته باشند.

۱۳- دانشجویان در صورت درخواست تجدید نظر صرفاً در زمان مقرر و فقط از طریق سایت enroll.azad.ac.ir نسبت به ارائه درخواست مستدل خود اقدام نمایند و هیچ گونه درخواست خارج از زمان مقرر و مجرای قانونی قابل بررسی نخواهد بود. در این راستا دانشکده درخواستهای تجدید نظر مستدل دانشجویان را تا حصول به نتیجه دنبال خواهد نمود.

اداره امتحانات دانشکده مهندسی صنایع

۹۶/۱۰/۱۲