قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری پژوهش محور

اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری پژوهش محور

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۴ کد خبر : ۱۱۶۱۳ اطلاعیه های پژوهشی اطلاعیه های دکتری عمومی

قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری پژوهش محور

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان دکترای تخصصی پژوهش محور ورودی های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ ملزم به انعقاد قرار داد طرح برون دانشگاهی هستند و کارفرما یا استاد راهنما باید تمام پرداخت ها را به حساب واحد دانشگاهی واریز نماید. شماره حساب واحد جهت اعلام به کارفرما / استاد راهنما به شرح ذیل اعلام می گردد. درضمن دانشجو موظف است پس از هر مرتبه واریز وجه به حساب دانشگاه یک نسخه از سند مالی پرداخت شده را به حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد تحویل نماید.

حساب ۰۱۰۸۰۲۷۳۲۰۰۰۰ با نک ملی، شعبه سپند به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

دفتر پژوهش دانشکده مهندسی صنایع

۹۶/۰۱/۱۹