اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان محترم

با توجه به دعوت همکاری در راستای تحقیقات راهبردی ، بومی سازی و نمونه سازی تجهیزات و سامانه های مورد نیاز صنعت رسانه ضمن اعلام لیست اطلاعات مربوطه به شرح جدول ذیل خواهشمند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به دفتر پژوهش دانشکده مهندسی صنایع مراجعه فرمائید.

اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان محترم

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در نظر دارد به منظور شناسایی، انتخاب و تقدیر از برترین مخترعان دانشگاه ششمین جشنواره مخترعان، نوآوران و مبتکران دانشگاه آزاد اسلامی را از تاریخ ۲۸/‏۰۲/‏۹۶‬ لغایت ۳۰/‏۲/‏۹۶ در محل نمایشگاه های دائمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد ملی نخبگان برگزار کند.

اطلاعیه ورزشی ـ قابل توجه کارکنان واعضای محترم هیات علمی

اداره ورزش در نظر دارد جهت توسعه وارتقاء سلامت کارکنان واعضاء هیات علمی ،دررشته های ذیل جهت تشکیل تیم های ورزشی ،دوره های انتخابی برگزار نماید. رشته های دارت، طناب کشی، بدمینتون، تنیس روی میز ویژه کارکنان واعضاء هیات علمی واحد (خواهران وبرادران)