اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان محترم به منظور اخذ سهمیه کارآموزی

به منظور اخذ سهمیه کارآموزی مقطع کارشناسی و تحقیق و پروزه دانشجویی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته صنایع به شرح زیر مکان یابی شده است. دانشجویان متقاضی واجد شرایط دوره کارآموزی به منظور اقدامات مقتضی در اسرع وقت به دفتر پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع مراجعه نمایند.

اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری پژوهش محور

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان دکترای تخصصی پژوهش محور ورودی های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ ملزم به انعقاد قرار داد طرح برون دانشگاهی هستند و کارفرما یا استاد راهنما باید تمام پرداخت ها را به حساب واحد دانشگاهی واریز نماید.

اطلاعیه ـ قابل توجه دانشجویان محترم

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در نظر دارد به منظور شناسایی، انتخاب و تقدیر از برترین مخترعان دانشگاه ششمین جشنواره مخترعان، نوآوران و مبتکران دانشگاه آزاد اسلامی را از تاریخ ۲۸/‏۰۲/‏۹۶‬ لغایت ۳۰/‏۲/‏۹۶ در محل نمایشگاه های دائمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد ملی نخبگان برگزار کند.